Повик за волонтери

Ниеден голем фестивал не може да биде успешен, доколку не е поддржан од млади луѓе волонтери, кои помагаат сè да биде во најдобар ред. Доколку ја сакаш магијата на театарот и сакаш да бидеш дел од најстариот и најголем Македонски театарски фестивал „Војдан Чернодрински“ во Прилеп, пријави се на следниот линк.

Од 9 до 16 јуни ти ветуваме незаборавно искуство и вредни спомени!

Слични Објави