КОНТАКТ

Македонски театарски фестивал
„ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“ – ПРИЛЕП

Адреса:
Центар за култура „Марко Цепенков“

7500 Прилеп
Република Северна Македонија

Тел.: (048) 425 520

E-mail: contact@mtf.com.mk

web: www.mtf.com.mk


Информации за билети:

Билетите за претставите во официјална програма на МТФ „Војдан Чернодрински“ се продаваат на билетарницата од Центарот за култура „Марко Цепенков“ и онлајн преку mtf.teatar.mk

Работно време на билетарницата:

– секој работен ден од 10:00 до 14:00 и од 17:00 до 19:00

Телефон за информации и резервации: 076 442 378.