Повик за волонтери

Еден од најважните фактори за се’ да тече ко подмачкано на еден фестивал е да имате добри волонтери. Денеска објавуваме повик на кој можат да ни се пријават нашите нови, а се разбира, ги очекуваме и волонтерите кои лани му беа посветени на нашиот фестивал.

Пријавете се на следниот линк.

Слични Објави