Ноември 2022

Видеоприлог со Види Вака

01.11.2022

Интервју за Умно.мк

0

Присутност на повеќе медиуми од 18 до 20 ноември 2022

18-20.11.2022

Ученици во Прилеп ќе учат за театарот низ едукативни работилници на МТФ „Војдан Чернодрински“

Канал 5; Либертас; Република online;

Едукативни работилници на МТФ „Војдан Чернодрински“ за ученици и наставници

МИА; Екран; Макпрес; Макфакс; Радио Холидеј; МТМ; Слободен печат; Умно.мк;

Создавање нова театарска публика меѓу младите – Нова Македонија

22.11.2022

Интервју за Вечер

26.11.2022

Слични Објави