МТФ 57 (2023) – ВРАЌАЊЕ ДОМА

Отворање на фестивалот

Балкон

Сакатиот од Инишман

Елегија во 5 здива

Женска Гардероба

Заминувања

My name is Medeja

Мистерија Буфо

Нема струја за електричниот стол

Несфатената цивилизација

Под.готвено

Последниот балкански вампир

Роња – ќерката на ограбувачот

Скопјани

Срам

Циркус Пирандело

Црнила ремикс

Човек перница

Чудна случка со кучето во ноќта

Затворање на фестивалот и доделување на награди