Мај 2023

Поткасти на Самоглас

03.05.2023

УМНО; Нова Македонија; МакПрес; Радио МОФ; Република online; Мкд.мк; МИА; Шеталиште;

Повик за учество во аудиособата

06.05.2023

Објавена програмата на фестивалот

Екран; СДК; Нова Македонија; УМНО; Телма; МРТ

„ВРАЌАЊЕ ДОМА“

Црнила

23.05.2023

https://frontline.mk/2023/05/23/mtf-vo-dan-chernodrinski-pretstavata-crnila-remiks-gostuva-vo-prilep/

МТФ „Војдан Чернодрински“ од 9 до 16 јуни во Прилеп

24.05.2023

МРТ

26.05.2023

УМНО; Република online; А1он; Екран; Вечер; Слободен печат

Вчера на Могилата на непобедените беше изведена претставата ,,Црнила ремикс” од Коле Чашуле

28.05.2023

Целосната програма

31.05.2023

Кајгана; Прес24; Независен; Радио МОФ; Опсервер; НоваТВ, УМНО, Инфо Компас; Текст; Вечер;

Слични Објави