ЗВУКОТ НА КОСКИТЕ ШТО СЕ КРШАТ

Продукција: ТЕАТРА - Скопје

Автор: Сузан ЛЕБО

Режија: Билјана РАДИНОСКА

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 02.06.2012

Превод: Марија ЗАФИРОВА, Горјан МИЛОШЕВСКИ
Костимографија: Ивана КНЕЗ
Сценографија: Вања ШЕРЕМЕТКОСКИ
Музика:Оливер ЈОСИФОВСКИ,
вокал: Вера МИЛОШЕВСКА
Продуцент: Марија ЗАФИРОВА


Играат:
Наташа ПЕТРОВИЌ
Бојан КИРКОВСКИ
Стефанија ЗИСОВСКА