ЗВУЧНИ СЛИКИ

Продукција: Народен театар „Антон Панов“ Струмица

Автор: Горан Тренчовски

Режија: Горан Тренчовски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА СЦЕНСКА АДАПТАЦИЈА на Горан Тренчовски.