ЗМЕЈОВИТЕ ЗАМИНУВААТ

Продукција: Народен театар „Јордан Хаџи Константинов – Џинот“, Велес

Автор: Југослав Петровски

Режија: Виолета Џолева

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА МУЗИКА на Никола Димушевски.