ЖИВОТОТ Е МАГИЧЕН КРУГ…

Продукција: ЕФТА - Универзитет за Аудиовизуелни Уметности – Скопје

Автор: -

Режија: -

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 14.06.2016

Испит по актерска игра (I-ва година)
Класа на проф. Мето ЈОВАНОВСКИ и доц. Магдалена РИЗОВА-ЧЕРНИХ


Играат:
Христина Стефановска
Ива Милчова
Пируника Киселички
Анастасија Ласовска
Ане Блажовски
Даријан Петров
Андреј Серафимовски
Никола Колев
Александар Ристов
Благојче Ѓорѓиевски
Давид Илиќ
Дамјан Јосифовски
Крсто Тоточевски
Радо Алексовски