ЖИВОТ ВО МОИТЕ РАЦЕ

Продукција: Народен театар, Струмица

Автор: Питер Устинов

Режија: Бранко Ставрев

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Душко Костовски за улогата Артур.