ЖЕНА ОД МИНАТОТО

Продукција: НУЦК „Трајко Прокопиев“ - Куманово

Автор: Роланд ШИМЕЛФЕНИГ

Режија: Нела ВИТОШЕВИЌ

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 11.06.2018

Драматург: Зоран ЗАФИРОВСКИ
Композитор: Огнен АНАСТАСОВСКИ
Костимограф: Розе ТРАЈЧЕВСКА
Сценографија: Нела ВИТОШЕВИЌ


Играат:
Александра ПЕШЕВСКА
Игор АНГЕЛОВ
Јасмина ВАСИЛЕВА
Марко ТРАЈКОВИЌ
Нина МАКСИМОВА


Инспициент: Антонио ПЕШЕВСКИ
Суфлер: Љубинка ПЕТКОВСКА
Светло: Звонимир МИЦЕВСКИ
Тон: Оливер ИЛИЕВСКИ
Дизајн на плакат: Нина МАКСИМОВА