ЖЕЛЕЗНИОТ СВЕТИЛНИК

Продукција: Театарот на Бугарската армија - Софија (Р.Бугарија)

Автор: Димитар ТАЛЕВ

Режија: Асен ШОПОВ

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 14.06.2018

Драматизација: Христо ХРИСТОВ
Режија, сценографија, музичко обликување: Асен ШОПОВ (гостин)
Костими: Цвета МАРИНОВА (гостин)


Играат:
Јавор БАХАРОВ (гостин)
Владислав ВИОЛИНОВ
Георги КАДУРИН
Стојко ПЕЕВ
Георги КРКЕЛАНОВ
Тигран ТОРОСЈАН
Иван НАЛБАНТОВ (гостин)
Мирослав ПАШОВ
Јордан АЛЕКСИЕВ
Гергана ДАНДАНОВА
Антоанета ДОБРЕВА – НЕТИ
Стефка ЈАНОРОВА
Нели МОНЕДЖИКОВА (гостин)
Милен МИЛАНОВ
Радосвета ВАСИЛЕВА
Георги НОВАКОВ (гостин)
Луизабел НИКОЛОВА