ЗАЛУДНИТЕ НАПОРИ НА ЉУБОВТА

Продукција: НУ Тетовски театар – Тетово

Автор: Вилијам ШЕКСПИР

Режија: Сулејман РУШИТИ

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 14.06.2015

Костуми: Марија ПУПУЧЕВСКА
Сценографија: Сулејман РУШИТИ
Музика: Теута ХАЛИМИ
Асистент на режија: Линда ШАБАНИ


Играат:
Петрит НЕЗИРИ
Арсим ФАЗЛИА
Елмир СЕЈФУЛАИ
Шпетим БЕАДИНИ
Арсим КАЛЕЦИ
Јетмир АРИФИ
Линда ШАБАНИ
Музафер ЕТЕМИ
Азра САЛАИ
Мона МУСТАФА
Ермал ЧАНГА
Хасим МЕМИШИ
Берат САЛИУ
Арѓенд ХАСАНИ
Алтрим МАМУТИ
Сами МУСТАФА