ЗАБУНИ

Продукција: Македонски народен театар, Скопје

Автор: Вилијам Шекспир

Режија: Димирие Османли

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА КОСТИМОГРАФИЈА на Елена Дончева,
  2. НАГРАДА ЗА МЛАД АКТЕР „ТРАЈКО ЧОРЕВСКИ“ на Игор Џамбазов за улогата Антифол од Ефез / Антифол од Сиракуза.