www.norveska.denes.com.mk

Продукција: Албански театар - Скопје

Автор: Игор БАУЕРШИМА

Режија: Зоја БУЗАЛКОВСКА

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 09.06.2010