ВУЈКО ВАЊА

Продукција: Драмски театар, Скопје

Автор: Антон Павлович Чехов

Режија: Димитар Станкоски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Мето Јовановски за улогата Вујко Вања.