ВУЈКО ВАЊА

Продукција: Народен театар, Штип

Автор: Антон Павлович Чехов

Режија: Благоја Андреев

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Алеко Протогеров за улогата Астров.