ВУЈКО ВАЊА

Продукција: Народен театар, Куманово

Автор: Антон Павлович Чехов

Режија: Благоја Андреев

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА РЕЖИЈА на Благоја Андреев,
  2. НАГРАДА ЗА УМЕТНИЧКО ОСТВАРУВАЊЕ НА ПРЕТСТАВА ВО ЦЕЛИНА.