ВУЈКО ВАЊА

Продукција: Народен театар, Битола

Автор: Антон Павлович Чехов

Режија: Душко Наумовски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Ратка Захариева за улогата Соња.