ВООБРАЗЕН БОЛЕН

Продукција: Театар на народностите — Турска драма, Скопје

Автор: Молиер

Режија: Ацо Алексов

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Љутви Сејфула за улогата Аргон.