ВО ПОТРАГА ПО ДАНИЛ ХАРМС

Продукција: Факултет за драмски уметности - Скопје

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 09.06.2013

Испит на студентите по актерска игра од IV г. во класата на ред. проф. Владимир МИЛЧИН, вон. проф. Сузана КИРАНЏИСКА и асс. Кристина ЛЕЛОВАЦ