ВИКЕНД НА МРТОВЦИ

Продукција: Драмски театар, Скопје

Автор: Миле Попоски

Режија: Коле Ангеловски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Димче Мешковски,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Снежана Михајловиќ.