ВЕНЕРА ВО КРЗНО

Продукција: Театар на навигаторот Цветко и Кино Култура – Скопје

Автор: Дејвид АЈВС

Режија: Ивана АНГЕЛОВСКА

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 08.06.2019

Костими: Марта Дуфне
Плакат: Димитар Апостолов
Фото: Сашо Н. Алушевски


Играат:
Ивана Павлаковиќ
Благој Веселинов