ВЕНЧАЛНИЦА

Продукција: Народен театар, Куманово

Автор: Ефраим Кишон

Режија: Ацо Ѓорчев

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА МЛАД АКТЕР „ТРАЈКО ЧОРЕВСКИ“ на Димитар Костов,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Ацо Ѓорчев за улогата Борозовски.