ВЕКУТУМА ВЕКА ИЛИ, ЖИТИЕ АДАМОВО

Продукција: Народен театар „Антон Панов“, Струмица

Автор: Марко Цепенков

Режија: Бранко Ставрев

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Зора Георгиева за улогата Баба ни Ева,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Љубица Пиперевска,
  3. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Кирил Здравевски за улогата Дедо ни Адам,
  4. НАГРАДА ЗА РЕЖИЈА на Бранко Ставрев,
  5. НАГРАДА ЗА УМЕТНИЧКО ОСТВАРУВАЊЕ НА ПРЕТСТАВА ВО ЦЕЛИНА.