ВАКА, ВАКА И ВАКА

Продукција: Факултет за драмски уметности - Скопје

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 09.06.2009

Испитна претстава на студентите по актерска игра на 2-ра година во класата на Владо ЦВЕТАНОВСКИ и Мими ТАНЕВСКА