ТУТУНСКИОТ ПАТ

Продукција: Народен театар „Антон Панов“, Струмица

Автор: Ерскин Калдвел/Џек Киркланд

Режија: Бранко Ставрев

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА СЦЕНОГРАФИЈА на Чедо Христов,
  2. НАГРАДА ЗА РЕЖИЈА на Бранко Ставрев,
  3. НАГРАДА ЗА УМЕТНИЧКО ОСТВАРУВАЊЕ НА ПРЕТСТАВА ВО ЦЕЛИНА.