ТУПАНИЦА ПОЛНА СО ЉУБОВ

Продукција: Македонски народен театар - Скопје

Автор: Дејан ДУКОВСКИ

Режија: Санди ЛОПИЧИЌ

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 04.06.2010

Оригинална музика: Санди ЛОПИЧИЌ
Сцена и костими: Хана ЛИНДЕС


Играат:
Марија – Јелена ЈОВАНОВА
Ѓоре – Сенко ВЕЛИНОВ
Геро – Гораст ЦВЕТКОВСКИ


Музичари:
Џијан ЕМИН
Иван БЕЈКОВ
Георги ШАРЕВСКИ
Александар СЕКУЛОВСКИ

Инспициент: Никола КИМОВ
Светло: Дарко МЛАДЕНКОВСКИ, Илија ТАРЧУГОВСКИ
Тон: Александар ПЕТРОВСКИ, Ненад ТРПЕНОВСКИ
Реквизита: Страше ДОНЕВСКИ

Директор: Сашо МИЛЕНКОВСКИ