ТРИСТА КОЛИ ТРЊЕ

Продукција: Народен театар „Војдан Чернодрински“, Прилеп

Автор: Миле Попоски

Режија: Благоја Дамески

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА ТЕКСТ НА СОВРЕМЕНА ДОМАШНА ДРАМА на Миле Попоски,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Живка Лабетиќ.