ТРАМВАЈ НАРЕЧЕН ЖЕЛБА

Продукција: Народен театар „Антон Панов“, Струмица

Автор: Тенеси Вилијамс

Режија: Бранко Ставрев

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Љубица Пиперевска за улогата Стела,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Зора Георгиева за улогата Бланш Дибоа,
  3. НАГРАДА ЗА РЕЖИЈА на Бранко Ставрев.