ТОАЛЕТ ЗА ДАМИ

Продукција: НУЦК „Ј.Х.К. Џинот“ - Театар Велес

Автор: Родолфо САНТАНА

Режија: Деан ДАМЈАНОВСКИ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 13.06.2018

Асистент на режија: Елеонора ТЕОВА
Драматург: Сашо ДИМОСКИ
Сценографија: Филип КОРУНОВСКИ
Костимографија: Катерина ЧУКНИЕВА
Музички соработник: Сашко КОСТОВ


Играат:
Стојна: Кица ИВКОВСКА
Алекс: Васил ЗАФИРЧЕВ
Ана: Ирена ИЛИЕВСКА
Соња: Кети БОРИСОВСКА
Тијана: Маја ЉУТКОВ
Ева: Талија НАСТОВА
Сара: Марија СТЕФАНОВСКА
Маре: Зорица П.ПАНЧИЌ
Верка: Весна ДИМИТРОВСКА БОБЕВСКИ
Џана: Драгана БОСНИЌ
Славица: Слободанка ЧИЧЕВСКА
Виктор: Александар ВЕЛЈАНОВСКИ


Директор: Младен КРСТЕВСКИ
Инспициент: Славиша ЃЕОРГИЕВ
Тон: Лазо ТЕОВ
Видео: Лаура ШКОРТОВА
Светло: Марјан ТОДОРОВСКИ, Марјан НЕДЕЛКОВСКИ
Гардероба: Јулија АНГЕЛОВСКА
Реквизитер: Спасе ПЕТРУШЕВ
Технички раководител: Никола ИГНОВ
Сценска техника: Игор ГАВРИЛОВ, Дејан КРСТЕВСКИ, Јовица СТАМЕНОВСКИ, Ѓоре ПАВЛОВ, Хишам ЛАТИФОВ, Коче МАЈСТОРОВ, Благој ИЛИЕВ