ТЕТОВИРАНИ ДУШИ

Продукција: Драмски театар, Скопје

Автор: Горан Стефановски

Режија: Паоло Маѓели

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА ТЕКСТ НА СОВРЕМЕНА ДОМАШНА ДРАМА на Горан Стефановски,
  2. НАГРАДА ЗА ЕПИЗОДНА УЛОГА „ДИМЧЕ ТРАЈКОВСКИ“ на Стево Спасовски за улогата Стрезо,
  3. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Мето Јовановски за улогата Цибра.