ТЕТОВИРАНИ ДУШИ

Продукција: Драмски театар, Скопје

Автор: Горан Стефановски

Режија: Сашо Миленковски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА ЕПИЗОДНА УЛОГА „ДИМЧЕ ТРАЈКОВСКИ“ на Маја Вељковиќ за улогата Маре,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Сашо Тасевски за улогата Цибра.