ТЕСТОСТЕРОН

Продукција: Н.У.Н.Т. Битола

Автор: Анджеј САРАМОНОВИЧ

Режија: Ненад ВИТАНОВ

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 11.06.2009

Сценографија и костимографија: Благој МИЦЕВСКИ
Музика: Миодраг НЕЌАК


претстава по покана за свеченото затворање


Играат:
Корнел: Никола ПРОЈЧЕВСКИ
Ставрос: Слободан СТЕПАНОВСКИ
Јанис: Марјан ЃОРГИЕВСКИ
Робал: Огнен ДРАНГОВСКИ
Фистах: Иван ЈЕРЧИЌ
Тит: Филип МИРЧЕВСКИ
Третин: Петар СПИРОВСКИ


светло: Илија ДИМОВСКИ
инспициент: Боне СТОЈЧЕВСКИ
суфлер: Зорка ЃАКОВСКА