ТЕРОРИЗАМ

Продукција: НУ Македонски народен театар – Скопје

Автор: Олег и Владимир ПРЕСЊАКОВИ

Режија: Јордан СИМОНОВ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 15.06.2015

Извршен продуцент: Виктор РУБЕН
Сценограф и костимограф: Илина АНГЕЛОВСКА
Музика: Горан ТРАЈКОВСКИ
Плакат: Срѓан ЈАНИЌИЕВИЌ


Играат:
Гораст ЦВЕТКОВСКИ
Славиша КАЈЕВСКИ
Никола АЦЕСКИ
Николина КУЈАЧА
Сашко КОЦЕВ
Ѕвезда АНГЕЛОВСКА
Марија НОВАК
Александар МИКИЌ
Кире ЃОРЕВСКИ
Александар МИХАЈЛОВСКИ
Александар ЃОРГИОСКИ
Борче НАЧЕВ
Драгана ЛЕВЕНСКА


Инспициент: Вукица АЛЕКСАНДРОВА
Суфлер: Зорица БЛАГОЕВСКА
Светло мајстор: Илија ТАРЧУГОВСКИ
Тон мајстор: Ненад ТРПЕНОСКИ