ТЕРОРИЗАМ

Продукција: Н.Т. „Ј.Х.К. Џинот“ - Велес

Автор: Олег и Владимир ПРЕСНЈАКОВИ

Режија: Александар ИВАНОСКИ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 06.06.2009

Сценографија: Крсте ЏИДРОВ
Костимографија: Невенка ТАСЕВА ПЕТРОВИЌ


Играат:
Роберт РИСТОВ
Александар ЃЕОРГИЕВ
Јордан ВИТАНОВ
Кирил ГРАВЧЕВ
Кети БОРИСОВСКА
Самоил СТОЈАНОВСКИ
Слободанка ЧИЧЕВСКА
Кица ИВКОВСКА ВЕЉАНОВСКА
Маја ЉУТКОВ
Љубе ТЕРЗИЈЕВ


инспициент: Славиша ЃЕОРГИЕВ
тон мајстор: Лазо ТЕОВ
светло: Маријан ТОДОРОВСКИ