ТАРТИФ

Продукција: Македонски народен театар, Скопје

Автор: Молиер

Режија: Љубиша Георгиевски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Кирил Ристоски за улогата Тартиф.