ТАЊА

Продукција: Народен театар, Струмица

Автор: Алексеј Арбузов

Режија: Бранко Ставрев

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Зора Георгиева за улогата Тања.