ТАНГО

Продукција: Народен театар, Штип

Автор: Славомир Мрожек

Режија: Георги Трајанов

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА МЛАД АКТЕР „ТРАЈКО ЧОРЕВСКИ“ на Васил Шумански за улогата Артур.