ТАМУ, КАДЕ ШТО НЕ СУМ БИЛ

Продукција: Ц.К. „Марко Цепенков“ - Н.Т. „Војдан Чернодрински“ - Прилеп

Автор: Жанина МИРЧЕВСКА

Режија: Зоја БУЗАЛКОВСКА

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 05.06.2009

Сценографија: Зоја БУЗАЛКОВСКА
Костимографија: Лира ГРАБУЛ
Асистент на костимографија: Раде ВАСИЛЕВ
Музика: Оливер ЈОСИФОВСКИ


Играат:
Јула: Дарја РИЗОВА
Антон, вереник на Јула: Димитар ЃОРЃИЕВСКИ
Петар, татко на Јула, градоначалник: Игор ТРПЧЕ
Белиот петел, петелот на Антон: Зоран ИВАНОСКИ
Лудницата: Марија СПИРКОСКА – ИЛИЕСКИ
Школото: Наташа НАУМОСКА
Судот: Никола НАСТОСКИ
Црквата: Јасмина МИЦОВСКА – СТАНКОСКА
Златното ѕвоно, црквено ѕвоно: Александар ТОДЕСКИ
Живата кал: Александар СТЕПАНУЛЕСКИ


светло: Ристе ГРКОСКИ
тон: Благоја ПЕПЕЉУГОСКИ
инспициент: Валентина ПИРГАНОСКА
суфлер: Лилјана БАТЛЕСКА