ТАИНСТВЕНИ СЕДЕНКИ

Продукција: Театар на народностите — Албанска драма, Скопје

Автор: Никола Шоп

Режија: Бранко Брезовец

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА СЦЕНОГРАФИЈА на Тихомир Миловац.