СВЕКРВА

Продукција: НУЦК „Ацо Шопов“ - Театар Штип

Автор: група на автори

Режија: Софија РИСТЕВСКА

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 12.06.2011

Играат:
Елица АРЕВА
Валентина ЃОРЃИЕВСКА
Анѓелка АРСОВА
Марија МИНЧЕВА
Милорад АНГЕЛОВ
Пеце РИСТЕВСКИ