СУД

Продукција: НУЦК „Ацо Шопов“ - Театар Штип

Автор: Коле ЧАШУЛЕ

Режија: Дамјан ЧИТКУШЕВ

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 13.06.2016

Сценограф: Стефан СПИРОВСКИ
Костимограф: Мелани ДИМИТРОВСКА
Проекции: Светислав ПОДЛЕШАНОВ, Кирил КАРАКАШ
Дрон: Љубомир ДОМАЗЕТОВ
Адаптација на драмски текст: Весна КУСЛЕСКА, Габриела ТУЛИЕВА


Играат:
Пеце РИСТЕВСКИ
Миле ВРАТЕОВСКИ
Ефтим ТРАЈЧОВ ЃАУРСКИ
Милорад АНГЕЛОВ
Александар ИВАНОСКИ
Ангелка НАШКОВА
Виктор АРЕВ