СТРАСТ И АЛЧНОСТ

Продукција: НУ Тетовски театар – Тетово

Автор: Јуџин О’НИЛ

Режија: Фитим СЕЛИМИ

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 05.10.2021

Превод: Артур ЛЕНА
Сценографија: Медина ХОЏА
Дизајн на костоми: Медина ХОЏА
Дизајн на светла: Рушан ХАМИД
Mузика: Премтим ЕТЕМИ


Играат:
Музафер ЕТЕМИ
Рахим РАМАДАНИ
Сабина МЕМИШИ
Јетмир АРИФИ
Бурхан АМИТИ
Беким СМАИЛИ
Шпетим БЕАДИНИ
Беким ЈАХИУ
Берат САЛИХУ