СТИЛ

Продукција: Универзитет за аудиовизуелни уметности ЕСРА – Скопје

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 12.06.2014

Испит – АКТЕРСКА ИГРА V, класата ја води: Доц. М-р. Роберт ВЕЉАНОВСКИ