СТАРИ ФОТОГРАФИИ

Продукција: Театар на народностите, Турска драма Скопје

Автор: Динчер Сумер

Режија: Душан Наумовски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА ДИЗАЈН НА ПРОПАГАНДЕН МАТЕРИЈАЛ на Асим Мустафа,
  2. НАГРАДА ЗА МУЗИКА на Љупчо Константинов,
  3. НАГРАДА ЗА СЦЕНОГРАФИЈА на Владимир Георгиевски,
  4. НАГРАДА ЗА ЕПИЗОДНА УЛОГА „ДИМЧЕ ТРАЈКОВСКИ“ на Салаетин Билал,
  5. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Бедија Беговска.