СТАПИЦА ЗА БЕСПОМОШНИОТ ЧОВЕК

Продукција: Народен театар, Струмица

Автор: Роберт Томас

Режија: Ацо Алексов

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Љубица Пиперевска за улогата Флоранса.