СРЕЌНИ ДЕНОВИ

Продукција: Дом на култура „Григор Прличев“ - Театар - Охрид

Автор: Семјуел БЕКЕТ

Режија: Градимир ГОЕР

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 11.06.2011

Играат:
Горан СТОЈАНОВСКИ
Јасмина БИЛАЛОВИЌ