СПАНАЌ СО ПРЖЕНИ КОМПИРИ

Продукција: НУЦК „Ј.Х.К. Џинот“ - Театар Велес

Автор: Золтан ЕГРЕШИ

Режија: Ненад ВИТАНОВ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 18.06.2015

Сценографија: Филип КОРУНОВСКИ
Костими: Александра КРНИНОВА ГРУЕВ


Играат:
Владимир ТУЛИЕВ
Жарко СПАСОВСКИ
Фаик МЕФАИЛОСКИ